Reacția Poliţiei în cazul bărbatului înjunghiat la Viişoara

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani a transmis, duminică, un punct de vedere faţă de cazul bărbatului care ar fi fost înjunghiat, sâmbătă, la Viişoara.

Potrivit poliţiştilor, la data de 6 noiembrie 2021, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 46 de ani a fost găsit pe un teren din extravilanul comunei Viisoara, prezentând leziuni fizice.

Din verificările efectuate până în acest moment, a reieșit faptul că bărbatul de 46 de ani, în timp ce pășuna ovinele, pe un teren din extravilanul localității Viișoara, împreună cu fiul său, s-ar fi întâlnit cu alte trei persoane cunoscute și ar fi consumat băuturi alcoolice cu acestea.

Ulterior, victima, fiind însoțită de fiul acesteia, în timp ce se deplasa în altă zona cu ovinele, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut, rostogolindu-se de mai multe ori pe un teren accidentat și apoi într-o lizieră de arbuști.

Fiul victimei a alertat familia, fiind solicitată intervenția echipajelor medicale pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

FOTO Accident grav în Botoșani! Un bărbat a ajuns sub roțile unui camion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *