Cum a ajuns un bărbat de 75 de ani din Botoșani să fie anchetat de polițiști după ce a mers să se vaccineze

Un bărbat de 75 de ani, din județul Botoșani, a ajuns să fie anchetat de polițiști după, deși era infectat cu COVID-19 și trebuia să stea în izolare, a mers să se vaccineze. Totul s-a petrecut vineri, când bătrânul a ajuns la centrul de vaccinare de la Colegiul Gheorghe Asachi și a cerut să fie vaccinat, fără programare. A spus că nu a mai fost vaccinat și nici nu are simptome, dar când cadrele medicale au făcut verificări au constatat nu doar că acesta era infectat și știa că trebuie să stea în izolare, dar primise deja două doze de vaccin, ultima chiar în urmă cu câteva zile.

Imediat, au fost anunțați polițiștii, dar și cadrele medicale de la Urgențe pentru ca bărbatul să fie dus la spital pentru mai multe investigații. Ulterior el urma să ajungă la Psihiatrie pentru un control.

El este cercetat  pentru zădărnicirea combaterii bolilor transmisibile. De asemenea,  centrul de vaccinare a fost închis timp de o oră pentru a se dezinfecta spaţiul.

Suspiciune de vaccinare fictivă la Botoșani! Un medic a ajuns în atenția poliției

2 thoughts on “Cum a ajuns un bărbat de 75 de ani din Botoșani să fie anchetat de polițiști după ce a mers să se vaccineze

  1. Deci acest domn, văzând că totuși s-a infectat, deși se vaccinase deja cu schema completă, s-a gândit el că dacă mai face o doză îi trece? Fabulos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *