Suspiciune de vaccinare fictivă la Botoșani! Un medic a ajuns în atenția poliției

Un medic din Botoșani a ajuns în atenția Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Botoșani după ce ar fi implicat în vaccinare fictivă. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP, Delia Nenișcu, medicul ar fi solicitat bani pentru a introduce persoane în baza de date, în vederea eliberării certificatului verde, fără a le administra vaccinul.

La data de 2 noiembrie 2021, Direcția de Sănătate Publică Botoșani ne-a redirecționat o sesizare primită de la o persoană, care a relatat faptul că la un centru de vaccinare din municipiul Botoșani, un medic ar solicita bani pentru a introduce persoane în baza de date, în vederea eliberării certificatului verde, fără a le administra vaccinul.  Polițiștii efectuează verificări cu privire la cele sesizate, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri”, a afirmat Nenișcu.

2 thoughts on “Suspiciune de vaccinare fictivă la Botoșani! Un medic a ajuns în atenția poliției

  1. Ce vrajeala de doi lei. Adica te duci tu sa te vaccinezi pe bune si ti-a fost oferit vaccin fals pe 200 de euro. Nu ti-a convenit pretul cand te-ai dus sa scoti certificat fals…de aia l-ai dat pe gat. Ar trebui sa iti iei dublu pedeapsa pentru ca ai vrut sa dai mita si nu ti-a convenit cat a cerut ala. Si doctorul la fel sanctionat…dar madam dublu pentru dare de mita si marturie mincinoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *