O femeie de 32 de ani și fiica ei, de 7 ani, din Botoșani, salvate în ultima clipă. S-au intoxicat cu monoxid de carbon

foto arhiva

O femeie de 32 de ani și fiica ei, de 7 ani, au fost salvate, în ultima clipă, dintr-o încăpere în care nu se mai putea respira din cauza monoxidului de carbon, a declarat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani.

Potrivit sursei citate, evenimentul a avut loc joi dimineață, în localitatea Viișoara Mică. Alarma a fost dată de un vecin, după ce femeia nu a mai răspuns nici la telefon, nici la ușă.

La fața locului au fost trimise două ambulanțe aparținând Serviciului Județean de Ambulanță, șeful Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Viișoara și un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Darabani. Până la sosirea pompierilor, mama femeii, sunată fiind, a venit cu o cheie, a descuiat ușa și a facilitat accesul cadrelor medicale în interior. Cele două erau conștiente, mama fiind căzută lângă ușă. După ce au primit îngrijiri medicale la fața locului, au fost transportate la spital pentru continuarea investigațiilor. Cel mai probabil, cele două s-au intoxicat cu monoxid de carbon degajat în încăpere din cauza burlanului de evacuare a fumului neinstalat necorespunzător”, a precizat Dorina Lupu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *