Doi soți din Botoșani merg, an de an, în pelerinaj în Capitală, să se închine la moaștele Sfântului Dimitrie. „Când ne-am căsătorit, prima oară aici am venit chiar după nuntă”

Doi soți din Botoșani merg, an de an, în pelerinaj în Capitală, pentru a se închina la moaștele Sfântului Dimitrie. Pentru ei, acest pelerinaj a devenit o tradiție din primul an de căsătorie. Parcurg peste 400 de kilometri doar pentru a se putea închina la Sfântul care le protejează familia.

Am venit pentru Sfântul Dumitru eu, suntem din Botoșani veniți și avem o onoare și o bucurie în fiecare an. Când ne-am căsătorit prima oară aici am venit chiar după nuntă. Avem vreo 15 ani cam cu aproximație”, a declarat, pentru ProTv, bărbatul.

Miercuri creștinii l-au sărbătorit pe Sfântul Dimitrie Basarabov, ocrotitorul Bucureștiului. Potrivit StirileProTv.ro, mii de români s-au adunat în curtea Catedralei Patriarhale să se închine la Sfântul Dimitrie Basarabov, ocrotitorul Bucureștilor. Coada a fost supravegheată de jandarmi, iar voluntarii i-au așteptat pe credincioși cu dezinfectant.

Foto:ProTv

Mămica din Botoșani, care a murit infectată cu COVID-19, nu și-a văzut niciodată fetița. Mama ei face dezvăluiri cutremurătoare. „La telefon vorbea cu masca, simțea că se sufocă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *