Mămica din Botoșani, care a murit infectată cu COVID-19, nu și-a văzut niciodată fetița. Mama ei face dezvăluiri cutremurătoare. „La telefon vorbea cu masca, simțea că se sufocă”

Cătălina, mămica de 24 de ani, din Botoșani, care a murit după ce s-a infectat cu virusul COVID-19, a lăsat în urmă o fetiță pe care și-a dorit-o mai mult decât orice, dar nu a trăit nici cât să o poată vedea pe micuță.  Femeia, dintr-o localitate din județul Botoșani, a născut pe 24 septembrie, înainte de termen, un bebeluș prematur, iar imediat după naștere a început să se simtă rău. A fost diagnosticată cu bronhopneumonie severă și COVID, plămânii pacientei fiind afectați 70%.

Tânăra a fost transferată pe secția ATI a Spitalului Județean, unde a fost intubată. Starea acesteia s-a agravat, iar marți a pierdut lupta cu COVID. Femeia nu era vaccinată. Potrivit unor surse medicale, starea bebelușului este una bună.

Medicii spun că avea plămânii foarte afectați, în schimb familia consideră că aceasta era sănătoasă tun.

Ea la telefon vorbea cu masca, simțea că se sufocă. Am vorbit pe cameră, arată foarte bine mi-a spus: ‘Mama, după ce am mers cu salvarea, am expectorat din piept și sunt bine și dacă dă Dumnezeu joi și vineri vin acasă’ Nu avea nicio boală, era un munte de fată, sănătoasă tun, nu avea nimic, era cu toate analizele la zi”, a declarat pentru Protv, mama acesteia, Florica Timofte.

La rândul său, o rudă a  Cătălinei, Lavinia Siminiceanu, spune că aceasta era fericită că are fetiță, că a fost felicitată de doctor că s-a ridicat și dădea semne că este bine.

„Era bine, a vorbit cu mama pe camera era îmbujorată a zis că în 2 zile vine acasă și chiar dacă nu vede fetița în 7 zile se recuperează și ea și o să o vedem, nici nu a văzut-o, nici nu a strâns-o în brațe. Era fericită, era veselă că are fetiță, spera că în 2 zile vine acasă, s-a plimbat, doctorul a felicitat-o că s-a ridicat, era foarte bine, fără masca fără oxigen”, a declarat aceasta pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *