Sfâșietor! Tânără de 24 de ani, din Botoșani, răpusă de COVID; 12 decese puse pe seama noului coronavirus, în ultimele 24 de ore

Numărul botoșănenilor răpuși de coronavirus continuă să crească la nivelul județului Botoșani. În ultimele 24 de ore, județul Botoșani a înregistrat 12 decese din cauza COVID 19, printre cei răpuși de această boală numărându-se și o tânără de 24 de ani.

Femeia, dintr-o localitate din județul Botoșani, a născut pe 24 septembrie, înainte de termen, un bebeluș prematur, iar imediat după naștere a început să se simtă rău. A fost diagnosticată cu bronhopneumonie severă și COVID, plămânii pacientei fiind afectați 70%.

Tânăra a fost transferată pe secția ATI a Spitalului Județean, unde a fost intubată. Starea acesteia s-a agravat, iar marți a pierdut lupta cu COVID. Femeia nu era vaccinată. Potrivit unor surse medicale, starea bebelușului este una bună.

De la începutul pandemiei, peste 1000 de botoșăneni au fost uciși de această boală, cea mai tânără persoană având 17 ani.

Zeci de noi cazuri de coronavirus, miercuri, în județ. La cât a ajuns rata de infectare în municipiul Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *