Cristi a murit în accidentul de la Miorcani, după ce abia se căsătorise. Mărturii impresionante despre cei doi miri din ziua nunții. „M-a sunat să mă întrebe…”

Un grav accident rutier s-a soldat cu o moarte teribilă, asta la foarte puțin timp după ce Cristi și-a unit destinul cu partenera sa de viață. Tânărul de 28 de ani a decedat în impact după ce s-a căsătorit cu Laura.

Cristi și Laura erau cei mai fericiți în urmă cu doar câteva zile, atunci când cei doi miri din Botoșani și-au unit destinele, însă întreaga lor fericire a fost umbrită de o veste tragică. La puțin timp după ce s-au căsătorit, mirele a decedat într-un cumplit accident rutier.

Videograful și interpretul care le-a cântat la nuntă celor doi în weekend-ul care tocmai a trecut au făcut primele declarații la Acces Direct despre accidentul cumplit, iar aceștia spun că erau foarte fericiți, se sărutau tot timpul, dar nimic nu prevestea ceea ce urma să se întâmple.

Vezi AICI VIDEO!

”Au avut o nuntă foarte frumoasă, cu multă voie bună, cu multă lume, au fost foarte fericiți, au zâmbit toată seara, toată ziua, nimic nu prevestea ce avea să se întâmple din păcate.

Mirii erau foarte mulțumiți că au avut lume, ne-am despărțit, iar în cursul zilei de duminică Cristi m-a sunat să mă întrebe dacă am ajuns cu bine acasă, chiar mi s-a părut un gest foarte frumos, încă o dovadă că a avut bun simț”, au spus aceștia la Acces Direct.

Dacă în urmă cu doar câteva zile se pregăteau de nuntă frumoasă și cu mulți invitați, acum familia se pregătește să-l ducă la groapă pe tânărul mire plecat mult prea devreme dintre noi.

Laura, mireasa sa, e devastată de durere, iar pe pagina sa de socializare postează zeci de mesaje extrem de triste prin care își urlă suferința după moartea tragică a celui care i-a devenit soț.

Sursa: Spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *