Vlad Plăcintă, cetățean de onoare al unei comune din Botoșani

Vlad Placinta

Președintele Asociației „Salvează o inimă”, Vlad Plăcintă, a devenit cetățean de onoare al comunei Frumușica.
Vlad Plăcintă este un tânăr de 35 de ani din Botoşani care şi-a dedicat cea mai mare parte din viaţa de adult acţiunilor caritabile. A luptat din greu pentru a salva copii cu cancer, dar şi copii cu alte afecţiuni grave.

A pus interesele copiilor bolnavi înaintea intereselor personale şi a reuşit nu doar să aducă zâmbetul pe chipurile triste, ci să salveze sute de vieţi. Din acest motiv, Vlad poate fi supranumit „salvatorul de îngeri”. Prin Asociaţia „Salvează o inimă”, al cărei preşedinte este, el a reuşit ca, în zece ani, să strângă fonduri de peste 12 milioane de euro, care au fost direcţionate exclusiv către cauzele sociale pentru care s-a implicat.

Eu sunt obişnuit să trăiesc printre oameni. Nu am fost nicodată un singuratic şi m-am bucurat tot timpul de prezenţa altor oameni, cu care m-am văzut întotdeauna cu plăcere, împărtăşind cu ei atât bucuriile cât și necazurile şi încercând să le fiu de ajutor.Nu poţi fi şi de succes şi om bun de unul singur. Am avut întotdeauna de partea mea: familia prietenii, angajaţi, parteneri de înaltă calitate profesională şi umană. Pe această cale mulțumesc Domnului Primar al Comunei Frumușica județul Botoșani, ec. Constantin Corneliu Bălășanu și Consiliului Local Frumușica pentru acordarea titlului de cetățean de onoare.Eu vă mulţumesc că aţi văzut aceste acţiuni ale mele în comunitatea pe care o administraţi şi pe care ştiu că o iubiţi la fel ca mine”, a precizat Vlad Plăcintă.

Vlad Plăcintă este și cetățean de onoare al municipiului Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *