Mesaj sfâșietor transmis de Laura, soția botoșăneanului mort în accidentul de la Miorcani. „Ai vrut să facem un bebeluș după nuntă/ Cum m-ai lăsat de una singură”

Laura, soția botoșăneanului Cristi Andrei Iacobuță, tânărul de 26 de ani, care a murit, luni, accidentul de la Miorcani, a transmis mesaje sfâșietoare pe Facebook.

Îndurerată, tânăra povestește că după nuntă ei voiau să facă un copil. Cei doi s-au întors din Germania de un an, și-au cumpărat o casă în Miorcani și și-au dorit foarte mult o familie. Drept pentru care și-au plănuit în amănunt nunta. Din păcate, destinul a fost altfel decât și-au plănuit ei.

„Îngerașul meu frumos eu te aștept acasă. Vino la noi iubirea mea ochișori mei. Hai că ai vrut să facem un bebeluș după nuntă vino și hai sa îl facem să îl creștem iubirea mea.”, este unul dintre mesajele transmise de Laura.

„Off off iubirea mea cum mai lăsat de una singura. In prințesa mai îmbrăcat ,și voal în cap mai pus ai acum mai lăsat în negru sa trăiesc . Hai vino puiul meu acasă la noi”, este un alt mesaj.

„Acum un an veneam amândoi acasă din Germania și acum tu nu mai vii la mine. Ce a fost în capul tău și mai lăsat dragostea mea sufletul meu mic”, spune Laura.

FOTO Ei sunt tinerii care au murit în accidentul înfiorător de la Botoșani. Cei doi erau vecini și au copilărit împreună

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *