FOTO Șoferul care a produs tragedia de la Miorcani era băut. Doi tineri și-au pierdut viața în accidentul înfiorător

Șoferul care a produs tragedia de luni dimineață, la Miorcani, era băut, potrivit polițiștilor. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Botoșani, Delia Nenișcu, accidentul a avut loc în jurul orei 4:30, iar la volan era un tânăr de 22 de ani, din comuna Rădăuți Prut. În timp ce se deplasa cu autoturismul pe DN 24 C, dinspre Miorcani înspre Cotu Miculinți, acesta a pierdut controlul asupra volanului și a întrat în impact cu un cap de pod de pe partea dreaptă a sensului de mers.

„În urma impactului a rezultat decesul a doi tineri, de 28 de ani și de 26 de ani, pasageri în autoturism, ambii din comuna Rădăuți Prut. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0, 57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Atât conducătorul auto cât și un alt pasager care se afla în autoturism în momentul producerii accidentului nu au suferit leziuni corporale”, a precizat Nenișcu.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpa și conducere sub influența alcoolului.

Un mire a murit în accident

Una dintre victimele accidentului este un tânăr de 28 de ani, care s-a căsătorit sâmbătă. Cristian Iacobuță se căsătorise sâmbătă cu Laura. Cei doi aveau o relație de mai mult timp și au decis să își oficializeze relația. Au avut o nuntă ca-n povești, așa cum și-au dorit, și și-au făcut o mulțime de planuri de viitor. Nimic nu prevestea tragedia care avea să urmeze.

Cristian Iacobuță se afla în mașina care a intrat într-un cap de pod, luni, la Miorcani. Se afla alături de alți patru prieteni, iar la volan era un șofer de 22 de ani. Trei dintre tineri au reușit să iasă din autoturism singuri, dar Cristian și un alt tânăr au murit pe loc.

Cinci tineri s-au izbit cu mașina într-un cap de pod

Autoturismul în care se aflau cei cinci tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 27 ani, s-a izbit de un cap de pod.

Doi, care stăteau pe scaunele din dreapta fata și spate, au rămas încarcerați, fiind scoși din autoturism de către pompierii din Darabani. Din nefericire, pentru aceștia nu s-a mai putut face nimic, cadrele medicale declarând decesul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *