Mesaje pline de durere după tragedia rutieră de la Botoșani. Rămasă văduvă la o zi după nuntă, Laura primește zeci de mesaje de condoleanțe

Mesaje pline de durere după tragedia rutieră care a avut loc, luni, în județul Botoșani. Doi tineri de 26 și 28 de ani au murit după ce mașina în care se aflau, alături de alți trei amici, s-a izbit într-un cap de pod. La volan era un tânăr de 22 de ani, care a scăpat fără nicio zgârietură, dar polițiștii nu l-au putut reține deoarece a fost diagnosticat cu virusul COVID-19.

Ambele familii are victimelor se pregătesc să îi înmormânteze pe cei doi tineri cum se cuvine. Sfâșiată de durere, Laura, soția lui Cristian Andrei Iacobuță, devenită văduvă la o zi după nuntă, primește zeci de mesaje de condoleanțe în locul celor de „casă de piatră”. Nimeni nu poate să îi înțeleagă durerea prin care trece, dar rudele, prietenii, cunoscuții încearcă să fie alături de ea și să o încurajeze.

Cea mai frumoasă zi! Te iubesc!”, scria Laura pe Facebook în ziua nunții sale.

Doamne, Dumnezeule ce tragedie sincere condoleanțe draga mea!!! Dumnezeu să-l odihnească în pace iar ție putere multă pentru această dublă tragedie!!!”, este unul dintre mesajele primite de tânără la moartea soțului.

„Dumnezeu să-l ierte, condoleanțe și multă putere să treci peste această tragedie!!!”

„Condoleanțe! Dumnezeu să-ți dea putere să înfrunți această cumplită durere”

„Dumnezeu să-l ierte, condoleanțe și multă putere să treci peste această durere!!”

„Dumnezeu să-l odihnească în pace multa putere familie îndurerate ma înfioară gândul de asa ceva mi se face pielea de găină tânăr prea tânăr ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *