FOTO Traficant de droguri, prins de polițiștii de frontieră botoșăneni în timp ce încerca să intre în țară

Membrul unui grup infracţional organizat căutat pentru trafic de droguri a fost reținut în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră, Minodora Răcnea, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au depistat un bărbat, pe numele căruia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare pentru săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic de droguri, emis de autoritățile din Federația Rusă.

Omul de 46 de ani, din Republica Moldova, s-a prezentat, la sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra în ţară.

„La controlul de frontieră, colegii noștri au constatat faptul că pe numele bărbatului era emisă, de către autorităţile din Federația Rusă, o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare/ extrădare, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic de droguri. Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Botoşani, în vederea luării măsurilor legale care se impun”, precizează Minodora Răcnea.

FOTO Grav accident la Botoșani! Un mire a murit la o zi după nuntă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *