FOTO! Zeci de polițiști din Botoşani au donat sânge: Ne-am strâns cu toţii la Centrul de Transfuzii Botoșani pentru a da un exemplu de solidaritate

Zeci de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, respectiv Serviciul Teritorial al Politiei de Frontiera Botosani au donat sânge, luni dimineață.

Activitatea de donare de sânge și plasma a fost  organizata de politisti, in cadrul campaniei  Ministerului Afacerilor Interne „Pentru ca altii sa  traiasca doneaza plasma”.

Poliţiştii botoșăneni împreună cu poliţiştii de frontieră s-au mobilizat pentru desfăşurarea unei activităţi de donare de sânge. Ei au aratat ca le pasa si au venit astazi  dimineata sa doneze sange. Ne-am strâns cu toţii la Centrul de Transfuzii Botoșani pentru a da un exemplu de solidaritate, la care dorim să se alăture cât mai multe persoane. Ne adresăm tuturor cetăţenilor, care se află într-o stare de sănătate bună, si care doresc să contribuie la salvarea de vieți prin donare de sânge”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

One thought on “FOTO! Zeci de polițiști din Botoşani au donat sânge: Ne-am strâns cu toţii la Centrul de Transfuzii Botoșani pentru a da un exemplu de solidaritate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *