Botoșăneanul nevoit să urineze în sala de examen, printre cei mai buni candidați la Școala de subofițeri de la Fălticeni

Botoșăneanul care a fost nevoit să urineze, sâmbătă, în sala de examen este printre cei mai buni candidați la Școala militară de subofițeri de jandarmi de la Fălticeni. El a luat cele mai bune note la probele susținute până în prezent, iar refuzul acestuia de a preda lucrarea pentru a putea merge la toaletă este, în aceste condiții, extrem de fundamentat.

Potrivit rezultatelor publicate de Școala de subofițeri, tânărul din Botoșani a obținut, în urma a trei probe, media 8,75, medie care este a doua în clasamentul general pe țară. Nota la proba scrisă, de teorie, susținută sâmbătă la Colegiul Național AT Laurian a fost 8.30.

Nu a fost un circ în sala de examen, ci pur și simplu tânărul respectiv avea încă foarte mult de scris. El nu putea renunța la examen”, a declarat unul dintre apropiații tânărului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani, Dan Izotov, acesta s-a clasat între primii din cei peste 800 de candidaţi, fiind declarat admis.

Situație fără precedent, prezentată în exclusivitate de BotosaniNews.ro

Concursul pentru școala de jandarmi a avut loc la sediul Colegiului Național ,,A.T.Laurian” Botoșani, iar la un moment dat unul dintre tinerii candidați a cerut permisiunea să meargă la baie. În loc ca unul dintre supraveghetori să îl însoțească la toaletă, reprezentanții Jandarmeriei Române i-au cerut acestuia să predea teza.

Botoșăneanul a refuzat să predea lucrarea, pe motiv că avea suficiente cunoștințe pentru a aborda subiectele date la examen. Pentru că se afla într-o situație limită, el a fost pus în situația să golească PET-ul de apă pe care îl avea asupra sa și să se pișe în acesta, chiar în sală.

PET-ul cu urină a rămas la picioarele băncii în care se afla candidatul, fiind scoasă din sală abia la finalul examenului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *