Botoșăneanul care a sechestrat și violat o femeie, trimis în judecată

Botoșăneanul care a sechestrat și violat o femeie ajunge în fața judecătorilor. Este vorba despre Sorin Mihalache, în vârstă de 51 de ani, care a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani pentru lipsire de libertate în mod ilegal, viol și lovire sau alte violențe.

Totul s-a petrecut în iunie, anul trecut, în comuna Coțușca, când bărbatul a răpit o femeie de 41 de ani, care suferea de unele afecțiuni psihice, a dus-o pe un câmp, unde a legat-o, a lovit-o și a violat-o timp de trei zile. Individul este un „client” mai vechi al oamenilor legii, el fiind eliberat din Penitenciar în 2018.

„Mama mea a fost găsită, a fost sechestrată, violată și bătută, e desfigurată, de un om din sat care e nebun și care a făcut pușcărie, poliția îl caută”, spunea anul trecut fiica femeii.

Fata povestea că mama sa era umflată, avea părul rupt și abia putea vorbi după ce ar fi fost chinuită timp de trei zile.

Săraca, doar mă doare spune”, ne-a spus fiica femeii.

 

VIDEO Botoșăneanca dată dispărută a revenit la domiciliu. „Mama mea a fost găsită, a fost sechestrată, violată și bătută, e desfigurată”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *