FOTO Individul din Botoșani, care a sechestrat și violat o femeie, a fost prins de polițiști în prima zi de Paște

Bărbatul de 51 de ani, care în urmă cu zece luni a sechestrat și violat o femeie, a fost prins în prima zi de Paște. Sorin Mihalache a comis violul la sfârșitul lunii iunie 2020, iar oamenii legii l-au dat în urmărire națională și internațională.

În Prima zi de Paște, pe 2 mai, el a fost prins pe raza municipiului Târgu Mureș, unde a fost reținut și ulterior escortat către Centrul de Reținere și Arestare Preventiva al IPJ Botoșani.

Pe numele acestuia era emis un mandat de arestare preventivă din data de 30 iunie 2020 pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate și întrucât s-a sustras executării pedepsei a fost dispusă urmărirea la nivel național și internațional”, susțin reprezentanții IPJ Botoșani.

Bărbatul a răpit o pe femeie în vârstă de 41 de ani, cu probleme psihice, a legat-o pe un câmp, a violat-o și bătut-o trei zile, iar într-un final, aceasta a reușit să scape și a ajuns acasă.

Individul este un „client” mai vechi al oamenilor legii, el fiind eliberat din Penitenciar în 2018.

VIDEO Botoșăneanca dată dispărută a revenit la domiciliu. „Mama mea a fost găsită, a fost sechestrată, violată și bătută, e desfigurată”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *