Sute de persoane şi-au căutat un loc de muncă la „Bursa generală a locurilor de muncă”

Bursa locurilor de munca
Peste 800 de someri si-au cautat un loc de munca

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani a organizat vineri “Bursa generala a locurilor de munca”,  una dintre cele mai importante actiuni implementate atat la nivel judetean , cat si national.  La acest eveniment au participat efectiv un numar total de 61 de agenti economici ( 43 in Municipiul Botosani si 18 agenti economci in Municipiul Dorohoi) din urmatoarele domenii de activitate : constructii, confectii, transporturi, prelucrarea lemnului, prestari servicii ( restaurante, cometica ), paza si ordine , comert , asigurari: 877 persoane in  cautarea unui loc de munca ( 761 persoane in Municipiul Botosani si 116 persoane in Municicpiul Dorohoi.

Numarul total de locuri oferite au fost de 594  in diverse domenii de activitateagricol ; industrie alimentara ; fabricarea articolelor de imbracaminte ;constructii; activitati de protectie si paza ;fabricarea de masini utilaje si echipamente ;comert ;tabacirea si finisarea pieilor ; activitati de secretariat ;restaurante si alte activitati de servicii;activitati de asigurare . Potrivit unui comunicat al agenţiei, 116 persoane au fost încadrate pe loc.  Participantii au primit in primul rand catalogul cu toate locurile de munca disponibile cat si brosuri cu informatii utile privind piata muncii.

In urma discutiile purtate cu reprezentantii societatilor prezenti, au fost selectati in vederea incadrarii un numar total de 336 persoane din care 324 in Municipiul Botosani si 12 in Municipiul Dorohoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *