Alertă la Kaufland! Produse retrase de la comercializare

ANSVSA – Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru siguranța Alimentelor a anunțat retragerea de pe piață a mai multor loturi de fructe, dintr-un mare lanț de magazine din țara noastră, și anume, Kaufland. ANSVSA a dat un comunicat prin care anunță că retragerea a trei loturi de rodii, de la Kaufland.

”Vă informăm că în urma prelevării unor probe în cadrul programului nostru de autocontrol, s-a decelat o depășire a valorilor admise de reziduuri de pesticide (Lambada-Cyhalothrin). Ca urmare, s-a dispus retragerea de la comercializare a următoarelor loturi neconforme ale produsului 09700153 RODII, distribuitor Deco Frucht Srl, origine Turcia. (…). În consecință, se dispune retragerea de la comercializare și readucerea în magazine pe baza bonului fiscal al produsului rodii comercializat în perioada 29.09 – 10.10.2021.”, se arată în comunicat.

Sursa: playtech.ro

Un cunoscut om de afaceri din Botoșani s-a stins din viață. A fost în topul celor mai bogați afaceriști din România

2 thoughts on “Alertă la Kaufland! Produse retrase de la comercializare

  1. Criminali de multinationala ce sunteti.
    Cine dracu crezi ca mai are rodiile cumparate?
    Eu al luat doua si normal ca le-am mancat ca pentru asta le-am cumparat,nu pentru a face colectie.
    De ce nu faceti analize si teste inainte de a le vinde?

  2. asta e lantul de magazine ce trebuie inchis: vinde la suprapret produse aduse din import si distruge economia autohtona:producatori si vinzatori. Promoveza produse sub calitate, discrimeaza pietele infunctie de tara… e timpul aa inchideti asemenea dusmani ( Deutch man)..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *