Botoșăneanul de la „Asia Express” a fost eliminat din competiție. Ce reacție a avut după eliminare

Botoșăneanul Mihai Dan Zarug și coechipiera sa Lorelei Bratu au format o echipă la „Asia Express”, însă, din păcate, cei doi au fost eliminați din concurs, în ediția de miercuri seara, 20 octombrie. Cei doi au refuzat să mai facă probele, astfel că nu au mai fost așteptați de Irina. Zarug a postat primul mesaj pe contul de socializare.

„Mulțumim! A fost mult, a fost intens, a fost cu bucurie și cu lacrimi. A fost o plăcere. A fost. ASIA EXPRESS”, a scris Zarug pe Instagram, imediat după difuzarea ediției. Trei cupluri de vedete au intrat aseară în cursa pentru Ultima Șansă la „Asia Express”. Este vorba despre Patrizia Paglieri & Francesco, Lidia Buble & Estera și Zarug & Lorelei. Primele două au reușit să ajungă în timp util la Irina Fodor, fapt care le-a oferit pașapoartele pentru Georgia.

Zarug, al cărui nume complet este Mihai Dan Zarug, are 39 de ani și nu este străin de aparițiile extravagante. Fie că este vorba despre social media sau televiziune, Zarug se evidențiază datorită dezinvolturii și farmecului special.

În 2018, Zarug, căruia apropiații îi spun Papu, a apărut în fața bucătarilor de la ”Chefi la cuțite” pe tocuri și a făcut senzație.

De meserie designer vestimentar, unul mai nonconformist, le-a spus atunci chefilor că activează în industria modei, dar că este pasionat și de bucătărie.

În ciuda faptului că pasiunile lui Zarug l-au făcut să-și aleagă meseria de designer, el a studiat Dreptul. Nu a fost prima alegere, căci la vremea respectivă Mihai Dan Zarug, aka Papu, era atras de scenă: voia să aprofundeze teatrul.

La sfatul părinților a luat decizia să meargă pe calea mai sigură și, după ce a absolvit liceul în Botoșani, a aplicat la Facultatea de Drept.

”Când mi-am expus această idee părinților, maică-mea mi-a zis că o să mor de foame. Le-am golit frigiderele ca să-mi fac rezerve. Așa am ajuns să fac Facultatea de Drept și să o închei. Și să profesez 2 ani ca jurist până când am realizat că asta mă făcea extrem de nefericit. Cum mi-am dat seama că în viață ai două opțiuni, am ales să fac ce vreau.”, a mai povestit Zarug la show-ul culinar de la Antena 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *