FOTO! Un botoșănean participă la ”Asia Express”- sezonul 4. Despre cine este vorba!

Botoșăneanul Mihai Dan Zarug face echipă cu Lorelei Bratu la ”Asia Express: Drumul Împăraților” sezon 4. Concurentul este cunoscut în mediul online și nu este străin nici de apariții TV. Papu, așa cum îl alintă apropiații, a participat la show-ul ”Chefi de la cuțite”. Iată cine este Zarug, ce studii și meserie are. Zarug și Lorelei Bratu formează una dintre cele nouă echipe de la ”Asia Express” sezon 4. Cei doi parcurg împreună provocările de pe Drumul Împăraților, un traseu interesant care trece prin Turcia, Georgia, Azerbaijan și continuă cu două destinații surpriză.

Cine este și câți ani are Zarug de la Asia Express sezon 4

Zarug, al cărui nume complet este Mihai Dan Zarug, are 39 de ani și nu este străin de aparițiile extravagante. Fie că este vorba despre social media sau televiziune, Zarug se evidențiază datorită dezinvolturii și farmecului special.

Concurentul de la Asia Express nu este pentru prima dată pe platourile de filmare de la Antena 1. În 2018, Zarug, căruia apropiații îi spun Papu, a apărut în fața bucătarilor de la ”Chefi la cuțite” pe tocuri și a făcut senzație.

De meserie designer vestimentar, unul mai nonconformist, le-a spus atunci chefilor că activează în industria modei, dar că este pasionat și de bucătărie.

“Sunt designer, fac haine. Sunt o ființă paradoxală, care în proporții de 50% și-ar dori să se ascundă acum sub scaunul ăsta, iar cealaltă jumătate înclină spre exprimare. (…) Tata e pe jumătate armean, deci și eu am origini armenești.”, declara atunci Zarug când se afla în fața Ginei Pistol.

Mihai Dan Zarug de la Asia Express a studiat Dreptul

În ciuda faptului că pasiunile lui Zarug l-au făcut să-și aleagă meseria de designer, el a studiat Dreptul. Nu a fost prima alegere, căci la vremea respectivă Mihai Dan Zarug, aka Papu, era atras de scenă: voia să aprofundeze teatrul.

One thought on “FOTO! Un botoșănean participă la ”Asia Express”- sezonul 4. Despre cine este vorba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com