Senatoarea Diana Șoșoacă amenință cu demonstrații pentru profesoara din Botoșani, care sfătuia elevii să nu se vaccineze

Senatoarea Diana Șoșoacă amenință cu demonstrații pentru profesoara de muzică din Botoșani care sfătuia elevii să nu se vaccineze. Doina Amarandei nu purta mască în sala de clasă de la Liceul Teoretic ”Grigore Antipa” din Botosani, iar copiii de 13 ani au înregistrat-o în timp ce le spune că dacă vor face vaccinul „ajungi legumă peste doi ani”.  Ministrul Sorin Cîmpeanu a anunțat controale la școala din Botoșani.

Senatoarea Diana Șoșoacă avertizează, într-un mesaj publicat duminică pe Facebook, că ea și mulți alții vor fi alături de profesoara de muzică din Botoșani.

„Am asistat ieri la un spectacol ieftin, dar dur, demn de cea mai abominabila dictatura fascista, impotriva unui cadru didactic care a acționat în interesul elevilor, așa cum ar trebui să acționeze fiecare profesor! Dna prof. de muzica Doina Amarandei din Botoșani, este un om vertical, demn, onorabil, care a ales adevarul. Un adevar care poate salva vieți, vietile școlarilor. Profesorii au obligația sa le deschidă copiilor mintea, sa ii faca sa gândească, sa le aduca la cunoștință si lucruri care sa le suscite gândirea, pentru ca in acest moment vietile copiilor nostri sunt în pericol. Dna profesor a ales sa discute cu ei si din alt punct de vedere, unul interzis de Guvern, desi suntem o democratie, iar Constituția garantează dreptul la liberă exprimare și la opinie”, spune Șoșoacă.

Ea susține că profesoara din Botoșani este amenințată și hărțuită prin aceste verificări ale Ministerului Educației și al Inspectoratului Școlar. Șoșoacă menționează că a discutat cu profesoara și va fi alături de ea.

„Am luat legatura cu doamna profesor si voi fi alaturi de dansa, si nu numai eu, ci multi, multi oameni care inca mai avem curajul sa spunem adevarul si sa luptam pentru el. Nu sunteti voi detinatorii adevărului absolut, asa ca va avertizez in calitate de Avocat, Cetățean Roman si mai ales, senator al României, că veți avea de înfruntat profesionistul din mine, cu abnegația și curajul de care am dat dovadă și până acum și mai mult decât atât. Indrazniti sa încălcați Constituția si legile tarii si veti plati LEGAL pentru asta! Pentru ca in acest moment, toti, absolut toți, ati savarsit infracțiuni grave impotriva acestei doamne profesor, dar mai ales impotriva copiilor si va asigur ca nu ma voi lasa pana cand nu veti fi deferiti justitiei si veti fi toti condamnati. Faceți comisie de disciplină și voi fi acolo! Atunci să vă văd pe unde fugiți, politrucilor!”, este mesajul plin de revoltă al senatoarei.

One thought on “Senatoarea Diana Șoșoacă amenință cu demonstrații pentru profesoara din Botoșani, care sfătuia elevii să nu se vaccineze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *