Reacția ministrului Sorin Cîmpeanu în cazul profesoarei din Botoșani care ținea „lecții” antivaccinare elevilor

Ministrul Sorin Câmpeanu a anunțat la Antena 3 că va trimite corpul de control la școala din Botoșani unde o profesoară de muzică le ținea elevilor „lecții” antivaccinare. În funcție de rezultatul anchetei, profesoara poate rămâne fără loc de muncă.

Este revoltător, mai ales afirmația cu ‘spitalele sunt abatoare’. Este o desconsiderare a muncii medicilor. Mai apoi se scuză doamna că nu a omorât pe nimeni. Însă treaba doamnei profesor de muzică este să predea muzica într-o școală de prestigiu, pentru că Liceul Teoretic „Grigore Antipa” din Botoșani este o școală de prestigiu. Este plătită de statul român pentru a preda muzica”, a spus Sorin Cîmpeanu.

Întrebat dacă s-a deschis vreun dosar pe numele profesoarei, Sorin Cîmpeanu a răspuns: „Vă garantez că da. Am vorbit cu doamna inspector școlar general de Botoșani. Mai mult decât atât, luni dimineață, la prima oră, vor fi prezenți doi reprezentanți ai Corpului de control al ministrului educației, iar sancțiunea, fără să ma ante-pronunț, cred că este ușor de anticipat. Dacă cercetarea disciplinară va concluziona că merită sancțiunea cu desfacerea contractului de muncă, fiind suplinitor nu se va putea prezenta nici în anul viitor la concursul pentru ocuparea unui post”, a mai spus ministrul Educației.

Sursa: antena 3

Profesoară din Botoșani înregistrată în timp ce îi îndeamnă pe elevi să nu se vaccineze. „Ajungi legumă peste doi ani”

One thought on “Reacția ministrului Sorin Cîmpeanu în cazul profesoarei din Botoșani care ținea „lecții” antivaccinare elevilor

  1. Sistemul de sănătate dezastuos de astăzi nu este „munca medicilor” ci „munca politicienilor”. Medicii sunt muncitori pe plantația politicienilor. De asta este un dezastru.
    Care este deficitul de medici în România?
    Anul acesta au fost scoase la rezidențiat 270 posturi pentru care concurează peste 2000 de absolvenți.
    Să ne mai mirăm că pleacă în alte țări unde sistemul de sănătate este condus de specialiști nu de politicieni analfabeți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *