FOTO Urmărire în trafic, la Botoșani, după un contrabandist! A încercat să ascundă țigările într-un lan de porumb

Un bărbat de 36 de ani a fost prins de polițiștii de frontieră botoșăneni, în colaborare cu polițiști din cadrul IPJ Botoșani, în timp ce ascundea țigări de contrabandă într-un lan de porumb. Totul s-a petrecut marți, când polițiștii  au oprit în trafic un autoturism marca Opel, care se deplasa dinspre localitatea Trușești către localitatea Ștefănești, judeţul Botoşani.

Întrucât şoferul autoturismului nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor, aceştia au pornit în urmărirea vehiculului în cauză. La scurt timp, maşina a fost identificată pe un teren arabil între localităţile Truşeşti şi Guranda, judeţul Botoşani, iar şoferul acesteia a fost surprins în timp ce încerca să abandoneze baxurile cu ţigări în lanul de porumb.

„În urma cercetării terenului, poliţiştii de frontieră au descoperit două baxuri voluminoase, estimând a conţine în jur de 1000 de pachete de ţigări de contrabandă. Persoana a fost condusă la sediul STPF Botoşani pentru a fi identificată. Acesta este cetăţean român, în vârsta de 36 de ani. Întreaga cantitate de țigări, în valoare de 1.100 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Vamal al României şi în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor prin care fapta a fost săvârşită”, precizează purtătorul de cuvânt al S.T.P.F. Botoşani, comisar de poliţie Radu Tatiana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com