Caz incredibil la Botoșani! Un tată și-a agresat sexual fiica timp de cinci ani

Un bărbat din Botoșani a fost arestat preventiv, marți, în baza unui mandat emis de Judecătoria Botoșani după ce și-a agresat sexual, timp de cinci ani, propria fiică. Botoșăneanul în vârstă de 43 de ani este acuzat că ar fi fost autorul unor gesturi cu conotație sexuală într-o perioadă în care fiica sa avea vârsta între 9 și 14 ani.

Acum, fiica este adolescentă, însă agresiunea sexuală a tatălui asupra ei s-a produs în perioada 2013- 2018. Practic, susțin surse judiciare, tatăl, care este dintr-o comună de la marginea municipiului Botoșani, obișnuia să își pipăie în mod constant copilul.

În baza unei sesizări, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean au emis, luni, o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele botoșăneanului cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală. Marți, acesta a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus arestare preventivă pentru 30 de zile.
În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că bărbatul, în perioada 2013-2018, a avut comportamente cu conotații sexuale față de fiica sa minoră”, au precizat sursele judiciare.

VIDEO & FOTO Un bărbat din Botoșani și-a dat foc la mașina încărcată cu țigări de contrabandă. Polițiștii de frontieră erau pe urmele sale

 

 

Bărbatul se numește Marcel Gugoașă și este din comuna Bălușeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *