FOTO & VIDEO Protest la Eltrans! Mai mulți șoferi și taxatori, revoltați de modul în care sunt plătiți

Un protest spontan al angajaților de la Eltrans a avut loc, marți, la Botoșani. Mai mulți șoferi și taxatori s-au arătat revoltați de modul în care sunt plătiți, dar și de felul în care au fost stabilite traseele. Aproape o oră și-au spus oamenii oful în curtea societății.

Angajații Eltrans sunt nemulțumiți că primesc doar 75% pentru orele suplimentare, de nivelul de impozitare al salariilor, de felul în care au fost stabilite traseele în municipiu.

Aceștia au discutat cu primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, care a mers să afle de la ei ce nemulțumiri au.  Se pare că unii dintre angajații Eltrans au ajuns și la salarii de peste 5.000 de lei într-o lună, însă doar cu ore suplimentare efectuate.

Directorul Eltrans, Victor Ivănescu, nu a participat la discuțiile cu angajații societății. Edilul Botoșaniului, Cosmin Andrei, a declarat că va fi schimbată conducerea societății, fiind nemulțumit de activitatea acesteia.

„Putem corecta acest lucru, putem modifica schema de personal, dar până acum toate hotărârile pe care le-am luat în Consiliul Local privind Consiliul de Administrație de la societatea Eltrans au fost atacate de către cei de la PNL pentru că nu le-a convenit care au fost persoanele puse în conducerea societății, care până acum am văzut ce au făcut. Avem un nou Consiliu de Administrație, astfel încât pe data de 26 avem o întâlnire, s-a convocat Consiliul de Administrație pentru a lua decizii, pentru a pune un director la această societate”, spune primarul Cosmin Andrei.

One thought on “FOTO & VIDEO Protest la Eltrans! Mai mulți șoferi și taxatori, revoltați de modul în care sunt plătiți

  1. peste 5000 ca taxator sau sofer pe cativa km ? Sa freci menta toata ziua si sa nu trebuiasca sa iti pui capul la contributie si sa iei atatia bani chiar si cu ore suplimentare si apoi sa te plangi….minunat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *