Imagini exclusive cu proiectul noului cartier de case din municipiul Botoșani! Vor fi construite 50 de locuințe

Un nou cartier de case va fi construit în municipiul Botoșani, în cadrul unui proiect imobiliar dezvoltat de societatea comercială Profi Izo.Bek SRL. Firma patronată de omul de afaceri Beniamin Prisacariu va ridica cartierul rezidențial pe strada Manolești Deal, pe un teren care se învecinează și cu strada Peco.

BotosaniNews publică, în exclusivitate, imagini cu viitorul cartier de case, așa cum a fost el realizat de firma de proiectare ”MA-Da- Proiect”.

„Prin acest proiect, firma noastră, Profi Izo.Bek, întinerește orașul. Împreună cu proiectanții profesioniști MA-Da-Proiect și o echipă de colegi la fel de profesioniști, printre care manageri, ingineri, oameni pricepuți și pasionați în meseria de constructori, ne dorim să realizăm o investiție unică, de o calitate deosebită”, a afirmat Prisacariu.

Casele din noul cartier au o suprafața de 115- 120 metri pătrați utili, prețul unul imobil fiind de aproximativ 80.000 de euro. Detalii despre aceste locuințe pot fi obținute la numărul de telefon 0758591031.

Potrivit certificatului de urbanism, firma Profi Izo.Bek deține 14.953 de metri pătrați de teren în zona respectivă, pe care va construi cele aproximativ 50 de case de tip duplex, spațiul comercial, dar și alte amenajări exterioare.

Pentru a putea începe investiția, dezvoltatorul imobiliar va trebui să realizeze un Plan Urbanistic Zonal, documentația urmând a fi supusă dezbaterii în Consiliul Local.

Aceeași firmă a construit în Botoșani mai multe blocuri, fiind unul dintre principalii jucători de pe piața imobiliară locală.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *