Locuri de muncă în instituții publice din Botoșani. Ce se caută!

Mai multe instituții publicfe din Botoșani fac angajări. Primăria Comunei Răchiţi, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: muncitor calificat (mașinist la mașini pentru terasamente); muncitor calificat (tâmplar). Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Broscăuţi, Judeţul Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de muncitor calificat – guard. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Curteşti, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție,  vacante, de consilier juridic debutant. Vezi aici condițiile!

Spitalul Municipal Dorohoi, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: asistent medical generalist cu PL debutant, în cadrul Cabinetului de diabet, nutriție și boli metabolice; asistent medical generalist cu PL debutant, în cadrul Cabinetului de urologie; îngrijitoare în cadrul Secției neurologie. Vezi aici conditiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de inspector de specialitate I la Biroul achiziții publice. Vezi aici conditiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de muncitor necalificat. Vezi aici conditiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *