VIDEO Se desființează oborul de animale din Botoșani. Primarul Cosmin Andrei anunță noi construcții pe terenul respectiv

Municipiul Botoșani nu va mai avea obor de animale. Actualul obor de pe strada Pod de Piatră va fi desființat, locului lui urmând a fi luat, în scurt timp, de o creșă, iar ulterior de un cartier de locuințe pentru tineri.

Primarul municipiului, Cosmin Andrei, susține că existența unui obor nu se mai justifică în 2021. ”Am evoluat”, a precizat primarul, ca principală justificare pentru schimbarea destinației oborului.

„Nu vom mai avea obor de animale sau pentru vânzarea cerealelor și avem nevoie de suprafețe de teren pentru construirea creșelor, grădinițelor și blocurilor pentru tineri și în acest sens o suprafață din actualul obor, pe care îl avem pe strada Pod de piatră a fost dezmembrată pentru a construi o creșă cu finanțare de la Ministerul Dezvoltării”, a spus primarul municipiului Botoșani.

 

VIDEO Municipiul Botoșani nu primește niciun leu de la Guvern. Reacție virulentă a primarului Cosmin Andrei: „Se răzbună pe români”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *