Un bărbat din Botoșani a agresat sexual o fetiță de patru ani și a fost lăsat liber. Astăzi, i-a trecut bucuria când a aflat decizia instanței

Un bărbat de 42 de ani, care a agresat sexual o fetiță de patru ani, în Dorohoi, a fost condamnat definitiv, vineri, de magistrații Curții de Apel Suceava. Mihai Murariu a fost condamnat inițial, de Judecătoria Dorohoi, la închisoare cu suspendare, dar Curtea de Apel Suceava a decis să îl trimită după gratii pentru trei ani și două luni.

Cazul a ajuns în atenția publicului după ce BotoșaniNews.ro a relatat cazul a două fetițe din Dorohoi agresate de individul respectiv. Polițiștii au început o anchetă.

Potrivit anchetatorilor, la data de 11 septembrie a.c., acesta, in timp ce se afla pe strada 1 Decembrie din municipiul Dorohoi, bărbatul a abordat o minoră de 4 ani față de care ar fi exercitat acte de natură sexuală, atingând-o în zona intimă. O altă minoră, de 6 ani, care era în apropiere a recționat la comportamentul bărbatului, moment in care acesta ar fi prins-o de braț, exercitând presiune, însă fără a-i provoca leziuni. Ulterior, bărbatul a renunțat la acțiunile sale, părăsind zona respectivă.

La scurt timp de la acest eveniment, prin acea zona patrula un echipaj mixt, format din jandarm și polițist, care au fost abordați de minorele respective, povestindu-le cele întâmplate.

Iată soluția instanței:

Solutia pe scurt: În baza art. 421 pct. 2 lit. a Cod procedură penală admite apelul declarat de partea civilă R.M.T. prin reprezentant legal R.P.L. împotriva sentin?ei penale nr.107 din 18.03.2021 a Judecătoriei Dorohoi. Desfiinţează, în parte, sentinţa penală apelată şi în rejudecare: Descontopeşte şi repune în individualitatea lor pedepsele principale aplicate inculpatului intimat Murariu Mihai. În baza art. 396 alin.1, 2 Cod de procedură penală condamnă pe inculpatul Murariu Mihai la pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, prevăzută de art. 193 alin. 2 Codul penal. În baza art.38 alin. 1 rap. la art. 39 alin. 1 lit. d Cod penal contopeşte pedeapsa aplicată prin sentinţă cu cea aplicată prin prezenta decizie şi aplică inculpatului pedeapsa rezultantă de 3 ani şi 2 luni închisoare, formată din pedeapsa principală de 3 ani şi sporul obligatoriu de 1/3. Înlătură dispoziţiile de suspendare a executării pedepsei rezultante sub supraveghere. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei apelate care nu sunt în contradicţie cu prezenta decizie. În baza art. 275 alin. 3 Cod de procedură penală cheltuielile judiciare din apel rămân în sarcina statului. În baza art. 275 alin. 6 Codul de procedură penală onorariul avocatului desemnat din oficiu pentru persoana vătămată apelantă minoră, în cuantum de 470 lei pentru d-na avocat P.F., se înaintează din fondul Ministerului Justiţiei în contul Baroului Suceava. Definitivă. Pronunţată prin punerea la dispoziţia părţilor ?i a procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi 8.10.2021.
Document: Hotarâre  663/2021  08.10.2021

One thought on “Un bărbat din Botoșani a agresat sexual o fetiță de patru ani și a fost lăsat liber. Astăzi, i-a trecut bucuria când a aflat decizia instanței

  1. Atât de puțin??? Ăsta iese în 2 ani, pentru „bună purtare”. Ce a făcut el nu e „o rătăcire”, e un om bolnav! Când va ieși de la bulău este foarte posibil să nu se mai limiteze doar la pipăit și va nenoroci un alt copil, mai grav. Cât despre prima sentință de la Dorohoi… no coment!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *