Botoșăneanul care a agresat două fetițe, de 4 și 6 ani, a fost arestat. Vezi cine este!

Botoșăneanul de 41 de ani, care a agresat două fetițe, de patru și șase ani, lângă blocurile ANL din Dorohoi, a fost arestat preventiv. Instanța a decis ca Mihai Murariu să stea următoarele 30 de zile după gratii, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de agresiune sexuala si lovire sau alte violențe.

IPJ Botoșani a transmis un comunicat după ce BotoșaniNews.ro a relatat cazul a două fetițe din Dorohoi agresate de individul respectiv. Potrivit anchetatorilor, la data de 11 septembrie a.c., acesta, in timp ce se afla pe strada 1 Decembrie din municipiul Dorohoi, ar fi abordat o minoră de 4 ani față de care ar fi exercitat acte de natură sexuală, atingând-o în zona intimă.

O altă minoră, de 6 ani, care era în apropiere a recționat la comportamentul bărbatului, moment in care acesta ar fi prins-o de braț, exercitând presiune, însă fără a-i provoca leziuni.

Ulterior, bărbatul a renunțat la acțiunile sale, părăsind zona respectivă.

La scurt timp de la acest eveniment, prin acea zona patrula un echipaj mixt, format din jandarm și polițist, care au fost abordați de minorele respective, povestindu-le cele întâmplate.

Polițiștii au procedat la efectuarea de verificări, fiind identificat bărbatul bănuit de comiterea faptelor si condus la sediul poliției pentru audieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *