Un cunoscut medic, mesaj dur pentru antivacciniști: ”Noi facem modelul spartan de imunizare, nu ne vaccinăm, cine are de crăpat asta e”

Un cunoscut medic chirurg transmite un mesaj dur românilor care nu au încredere în vaccin. Paul Ichim susține, pe Facebook, că cei care nu vor să se imunizeze sunt influențați de voci antivacciniste precum cea a Dianei Șoșoacă.

„Aţi auzit ştirea diminetii? Se pare că subdezvoltaţii şi needucaţii ăia din Portugalia şi-au vaccinat peste 90 % din populaţie şi s-au relaxat la greu. Noi, mai buni, informaţi bine de Şoşoacă şi mulţii ei adepţi, am intrat pe codul roşu în lume, de o să stăm în carantină la greu dacă trecem graniţa aiurea. Mai erau enumerate câţiva ţări subdezvoltate pe lângâ Portugalia. Este vorba despre Spania, Israel, Danemarca, Italia etc. Ceva români fixaţi pe acolo povesteau că oamenii de acolo, nu au comentat, au acceptat că „oile” vaccinarea în masa…..ha”, a scris dr. Paul Ichim, pe Facebook.

Medicul susține că în România se va ajunge la imunizare COVID-19 prin boală, cu riscul, însă, ca cei care au comorbidități să nu supraviețuiască.

”Lasă că-i bine la noi, facem modelul spartan de imunizare, nu ne vaccinăm, cine are de crăpat asta e. Nu mai contează că sunt alţi fraieri cu alte boli şi nu au locuri în spitale. O să ramână în picioare viguroşii, asta e….deştept neam mai suntem”, a mai scris dr. Paul Ichim.

Sursa: antena3

Noi angajări la o farmacie din Botoșani. Vezi cum poți aplica pentru un post!

One thought on “Un cunoscut medic, mesaj dur pentru antivacciniști: ”Noi facem modelul spartan de imunizare, nu ne vaccinăm, cine are de crăpat asta e”

  1. Un taran pe care l-a silit mă-sa sa mearga la medicina si acum dă lectii pe retelele de socializare…fugiti leprelor de aici,toti sunteti afoni de tot ce inseamna medicină…vă mai dati si destepti,poate,poate,scoateti Romania din prostie…sistemul scoate pe banda tănăi ca voi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *