Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani caută să angajeze 14 medici specialiști. Vezi ce specialități sunt disponibile!

medic rezident, stiri, botosani, burse, spitalul judeteanSpitalul Județean ”Mavromati” a scos la concurs nu mai puțin de 14 posturi de medici specialisti. Este vorba de un post de medic în specialitatea neurologie pediatrică la Centrul de Sănătate Mintală, un medic oftalmolog pentru Compartimentul oftalmologie, un specialist în medicină internă la Secția Medicină Internă și un medic pediatru la Compartimentul pediatrie Darabani.

De asemenea, spitalul mai caută medic cardiolog- Secția cardiologie, un post medic Secția ATI Maternitate, un post medic infecționist pentru Serviciul pentru supravegherea, prevenirea și limitarea infecțiilor asociate, un medic in specialitatea gastroenterologie la Compartimentul Gastroenterologie, un medic in specialitatea radiologie -imagistica medicala la Laboratorul de Radiologie și un medic in specialitatea neonatologie la Secția Neonatologie.

Și la Compartimentul neurochirurgie a fost scos la concurs un post de medic in specialitatea neurochirurgie, un alt post de medic ATI pe Secția ATI, un medic in specialitatea boli infecțioase la Secția de Boli Infecțioase Adulți precum și un medic in specialitatea medicina de urgenta la UPU.

La concurs se pot prezenta medici cu drept de liberă practică, specialiști sau primari confirmați in specialitate, rezidenți aflați in ultimul an de pregatire in specialitatea in care se publica postul.

Dosarele de înscriere se depun până pe 14 octombrie, iar rezultatul verificării dosarelor se afișează pe 22 octombrie. Concursul constă în probă scrisă și probă practică.

 

Patru medici din Botoșani, sancționați în urma unor controale ale Casei de Asigurări de Sănătate. Au fost reclamați de angajatori!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *