Atât de trist! O mămică din Botoșani, care își crește singură cei patru copii, are nevoie de ajutor. Nu are nici măcar cu ce lua rețeta pentru băiețelul ei bolnav

Nimic nu poate fi mai dureros pentru o mamă decât să își știe copilul bolnav, în spital, și să îl poată ajuta. Cătălina este o mămică de 39 de ani din Dorohoi și își crește singură cei patru copii. La rândul ei, a crescut la casa de copii și dintotdeauna și-a dorit să aibă o familie a ei. Dumnezeu a binecuvântat-o cu patru copii, dar din păcate într-o zi tatăl acestora i-a abandonat și nu l-a mai interesat de ei așa că femeia s-a văzut nevoită să aibă singură grijă de ei.

A sperat că se poate descurca singură și a reușit în mare măsură, însă fiul său, Rareș, s-a îmbolnăvit, iar Cătălina a ajuns la capătul puterilor. Nu a crezut niciodată că va fi nevoită să ceară ceva cuiva, însă, cu toată rușinea, pentru copilul ei, Cătălina recunoaște că are nevoie de ajutor pentru a-și ajuta puiul.

„Ne cere ajutorul că nu își poate permite să cumpere o reteta pentru fiul ei Rareș care a fost internat de urgență la Spitalul de Copii Sfântă Maria Iași. O reteta care costa 250 ron și care pentru unii nu inseamna mult, dar pentru ea inseamna totul.In plus are nevoie să cumpere și unele alimente de regim pentru Rareș, pe care nu si le permite și mai are nevoie de banutii sa poata merge la Iasi”, spune Simona Elena Suhan, care a demarat o campanie pentru a o ajuta pe mămică.

Cătălina își crește cei patru copilași într-o garsonieră socială. Nu are un loc de muncă stabil, lucrează pe unde apucă ca să aibă ce le pune pe masă copiilor, iar cu alocația lor încearcă să îi îmbrace și să mai plătească din utilități.
„Este în atenția Asociației Umanitare Simona Elena și Voluntarii de 1 an de zile, ajutand-o mereu cu cele necesare, inclusiv cu mobila, alimente și hainute la copilași. O minunată colaborare cu Mihaela Mimi (Africa) care a trimis mobilierul tocmai din Austria pentru mai multe familii greu încercate prin alte doamne minunate carora le multumesc din inima. Dacă și tu vrei sa ajuți copilași cu hainute de iarna și încălțăminte te rog sa ne dai de stire”, spune Simona Elena.

Dumitrita are 12 ani și poarta 37 la papuci; Rareș de 10 ani, poarta 38/39 incaltaminte; Sebastian 7 ani poarta 31 incaltaminte; Gabriel 3 ani, poarta 27 incaltaminte. Mămica poarta mărimea S, 39 incaltaminte.

„Poti merge si direct la ei și de aceea te rog sa ne contactezi la numărul de telefon 0757139794 sa-ti dam toate detaliile. Mămica are nevoie de banutii sa-si poata plati reteta pe macar 2 luni la băiat, ar mai avea nevoie de cineva care s-o ajute sa-si repare usile în casa și să o ajute să dea cu var, un aragaz că cel vechi nu prea o mai ajuta, și o tableta sau un telefon la copii, că dacă se inchid școlii nu au de pe ce intra online. Alimente, detergent, lenjerie și ceva de învelit că sa poata avea grija de copii. Oare asta merita aceasta mama, dupa ce a trecut prin multe suferințe? Ajuta-ne s-o ajutam și copilașii ei sa aibe cele necesare.”, spune Simona.

Orice donație conteaza:
Asociația Umanitara Simona Elena și Voluntarii la Banca Transilvania
RO06BTRLRONCRT0587762901 RON si
RO53BTRLEURCRT0587762901 EURO
SWIFT: BTRLRO22
Cu mențiunea RARES
Orice relatii la numărul de telefon: 0757139794 Simona Elena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *