Unde a dispărut clovnul din Botoșani care le dădea baloane copiilor. A devenit extrem de cunoscut pe Tiktok

Foto:bzi.ro

Florin Ajudelui, în vârstă de 43 de ani, a stat ani la rând la casa de copii din Dorohoi. Părinții l-au „uitat” acolo, iar după ce a ajuns la vârsta majoratului, a fost nevoit să-și ia viața în mâini și să-și caute un rost. A încercat să-și caute o meserie, însă nu a reușit. Nu are studii și nici prea multe cunoștiințe în vreun domeniu anume, iar din această cauză spune că a devenit clovn. În ultima perioadă, bărbatul a ajuns extrem de cunoscut în mediul online. Mai mulți tineri l-au fotografiat sau filmat și au postat totul pe Facebook sau pe TikTok. Simpaticul clovn a povestit cum a copilărit și cum a ajuns să vândă baloane pe stradă în Iași, potrivit bzi.ro.

„Povestea mea începe la casa de copii. Acolo am crescut. După am căutat să muncesc, dar nu prea am avut noroc. La un moment dat am cumpărat dintr-un magazin un costum de clovn pe care am dat 35 de lei. Cu el am început să fac bani, iar o parte dintre banii pe care îi câștig îi duc la casa de copii din Dorohoi, acolo unde am crescut”, a spus Florin Ajudelui, bărbatul costumat în clovn.

La un moment dat, clovnul a fost surprins într-o sală de jocuri de noroc din Iași. Atunci a fost fotografiat, iar odată ce fotografia a ajuns în mediul online, a devenit virală. Cert este că nu ți-e dat prea des să vezi un clovn la „păcănele”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *