Grav accident de muncă la Botoșani! Un bărbat a murit după ce a căzut într-un tub de cereale al unui siloz

barbat mort la vanatoare, ambulanta, TIM, SMURD, BotosaniUn bărbat din Botoșani a murit, miercuri, după ce a căzut într-un tub de cereale al unui siloz. Gravul accident de muncă s-a înregistrat la societatea comercială Comcereal SA din municipiul Botoșani, în momentul în care bărbatul de 52 de ani, angajat al firmei respective, s-a dezechilibrat și a căzut în tubul metalic.

Botoșăneanul a fost acoperit, în scurt timp, de o cantitate mare de cereale, ceea ce a făcut practic să se sufoce cu grâul aflat în siloz. El a fost scos din tub de colegii săi, care au fost martori la cele întâmplate. Aceştia au sunat la 112, iar la faţa locului a ajuns o ambulanță de terapie intensivă mobilă.

Aflat în stare critică, muncitorul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Județean de Urgențe Mavromati în stop cardio-respirator. A fost supus manevrelor de resuscitare și a fost stabilizat. Ulterior, botoșăneanul, care suferise un traumatism la ficat, a fost supus unei intervenții chirurgicale, însă a decedat la câteva ore după operație.

Polițiștii din Botoșani au deschis în acest caz o anchetă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

 

Comunele din județul Botoșani fără niciun caz de coronavirus, în ultimele 14 zile. Vezi situația pe localități!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *