O femeie din Botoșani și-a bătut soacra și apoi a sugrumat-o. Procurorii au finalizat ancheta

O femeie din județul Botoșani este acuzată că și-a bătut soacra și apoi a sugrumat-o. Este vorba de Liliana Ghiduc, în vârstă de 50 de ani, care este acuzată de săvârșirea infracţiunii de omor calificat- violenţă în familie.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus, miercuri, trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a botoșăneancei, care are domiciliul în municipiul Dorohoi.

Crima a avut loc pe 10 august în casa din Dorohoi în care victima, în vârstă de 83 de ani, locuia împreună cu fiul ei și cu noa sa. Pe fondul unui conflict spontan, nora a pus mâna cu o bucată de lemn și și-a lovit soacra peste cap până nu a mai suflat.

„Pe fondul consumului de alcool şi al relaţiilor familiale tensionate, inculpata a aplicat soacrei sale, G.V., în vârstă de 83 de ani, mai multe lovituri cu obiecte contondente, cauzându-i multiple leziuni, după care a sugrumat-o, cauzându-i decesul”, susțin procurorii.

Când s-a întors acasă, fiul victimei și-a găsit mama moartă, iar soția plină de sânge.

Acesta a sunat la 112, iar polițiștii au ajuns la fața locului. Agresoarea a fost reținută și dusă la Psihiatrie, acolo unde a fost expertizată psihiatric. Constatându-se că aceasta are discernământ, ea a fost dusă în fața judecătorilor Tribunalului Botoșani, care au dispus arestarea preventivă a femeii.

Dosarul a ajuns spre judecare la Tribunalul Botoșani.

 

Clipe de groază într-o localitate din Botoșani! Un bărbat, care stătea de vorbă cu un vecin, s-a prăbușit din picioare și a murit

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *