A început vaccinarea anti COVID cu a treia doză, la Botoșani. Aglomerație la unul din centrele de vaccinare

Botoșănenii vaccinați cu două doze de vaccin anti-COVID-19 se pot prezenta, începând de astăzi, pentru doza a treia la centrele de vaccinare din județ. Directorul Direcției de Sănătate Publică Botoșani, medicul Monica Adăscăliței, a declarat că peste 40 de persoane s-au vaccinat în primele două ore la Centrul de vaccinare de la Colegiul Tehnic ”Gheorghe Asachi” din municipiul Botoșani.

Am început de azi vaccinare cu a treia doză. Centrul de la Gheorghe Asachi a fost luat de dimineață cu asalt, a fost aglomerat de la prima oră. Am reușit să avem trei fluxuri deschise, ca să putem porni cu dreptul la a treia doză. După 2 ore, erau 40 de persoane vaccinate cu a trei doză”, a precizat directorul DSP.

Botoșănenii se pot vaccina cu a treia doză în orice centru de vaccinare de la nivelul județului. Persoanele care au mai mult de șase luni de la vaccinarea anti-Covid pot solicita o nouă injecție Pfizer sau Moderna pentru a-și reface protecția împotriva infectării.

Obligați să se vaccineze! Sute de persoane din Botoșani au cerut imunizarea anti- COVID după introducerea certificatului verde

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *