Ce salariu are un angajat la E.ON Energie România, cu tot cu bonusuri și sporuri

E.ON Gaz România este fosta companie Distrigaz Nord S.A. Este o companie de distribuție în industria gazelor naturale din România. Compania a fost creată în anul 2000. E.ON Gaz România distribuie gaze naturale în 20 de județe din partea de nord a țării, în Transilvania, Crișana, Maramureș, Moldova și Banat și are aproximativ 1,3 milioane de clienți în peste 1.000 localități.

Salariile angajaților de la EON Energie România variază în funcție de postul ocupat, dar și de vechimea angajaților. Iată ce salarii au angajații de la EON Energie România, cu tot cu sporuri și bonusuri, potrivit site-ului undelucrăm.ro.

Salariu la EON Energie România – Accounts Payable Associate

Un angajat la EON Energie România, din Cluj Napoca, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 2 ani, pe funcția de Accounts Payable Associate, încasează un salariu net lunar de 2.700 de lei. La acesta se adaugă tichete de masă în valoare de 400 de lei lunar. Pe lângă asta, angajații mai primesc și un bonus în valoare de 2,700 de lei pe an, în funcție de performanța acestora. Acesta diferă de la angajat la angajat.

Un angajat la EON Energie România, din Cluj Napoca, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 1 an, pe funcția de General Ledger Associate, încasează un salariu net lunar de 3.370 de lei. La acesta se adaugă tichete de masă în valoare de 460 de lei lunar. Pe lângă asta, angajații mai primesc și un bonus în valoare de 4,050 de lei pe an, precum și alte bonusuri în valoare de 70 de lei pe lună, în funcție de performanța acestora. Acesta diferă de la angajat la angajat.

Salariu la EON Energie România – Coordonator servicii clienți

Un angajat la EON Energie România, din Iași, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 4 ani, pe funcția de Coordonator servicii clienți, încasează un salariu net lunar de 5.000 de lei.

Un angajat la EON Energie România, din Ploiești, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de 2 ani, pe funcția de Consilier clienți energie si servicii,  încasează un salariu net lunar de 2.416 de lei. La acesta se adaugă tichete de masă în valoare de 400 de lei lunar.

Sursa: playtech.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *