FOTO! Percheziții la locuința unei bătrâne de 73 de ani, din municipiul Botoșani. Ce au căutat polițiștii!

Locuința unei bătrâne din municipiul Botoșani a fost răscolită, la sfârșitul săptămânii trecute, de polițiști. Femeia este cercetată într-un dosar privind infracțiunea de contrabandă cu țigări.

Având în vedere cercetările care se efectuează într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, la data de 24 septembrie 2021, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința unei femei de 73 de ani, din municipiul Botoșani, bănuită de comiterea faptei”, informează Inspectoratul de Poliție Județean.

În urma activităților desfășurate la locația vizată, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, peste 500 de pachete de țigarete, de diferite mărci, de proveniență Duty free, pentru care femeia nu deținea documente legale de proveniență.

Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii menționate mai sus, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale, mai precizeaza IPJ Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com