Accident într-o intersecție din Botoșani! Coliziune între două mașini, după ce un șofer de 20 de ani nu a acordat prioritate

accident, savenilor, stiri , botosani
foto arhiva

Un accident cu pagube materiale a avut loc duminică, într-o intersecție din municipiul Botoșani. Polițiștii rutieri au fost sesizați prin 112 de faptul că pe strada Aleea Parcului Tineretului, a avut loc un accident de circulație.

Echipajul de poliție direcționat la fața locului, a stabilit că un tânăr de 20 de ani, din municipiul Botoșani, care se deplasa cu autoturismul pe strada Săvenilor, ajuns în intesecția cu strada Aleea Parcul Tineretului, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din aceeași localitate, împrejurare în care a intrat în coliziune cu acesta.  În urma imapctului au rezultat doar pagube materiale.

Fiind efectuate verificări cu privire la cei doi conducători auto, s-a stabilit faptul că autoturismul condus de tânărul de 20 de ani, era radiat din circulație din anul 2020.  În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat, fiind, de asemenea, dispusă indisponibilizarea autoturismului respectiv”, a declarat Delia Neniscu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

FOTO! Percheziții la locuința unei bătrâne de 73 de ani, din municipiul Botoșani. Ce au căutat polițiștii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *