Măsuri de ordine la meciul de fotbal FC Botoșani – FC U Craiova 1948

Gruparea de Jandarmi Mobilă “Alexandru cel Bun” Bacău, împreună cu jandarmi din Inspectoratul Județean Botoșani, polițiști și pompieri botoșăneni, va asigura măsurile de ordine și siguranță publică în municipiul Botoșani, la meciul de fotbal dintre echipele FC Botoșani și FC U Craiova 1948, partidă ce se va disputa astăzi, 26 septembrie a.c., pe stadionul municipal din localitate, cu începere de la ora 18.00, anunță printr-un comunicat Inspectoratul Județean de Jandarmi Botoșani.

Potrivit sursei citate, partida de fotbal se va desfășura cu spectatori, în limita a 30% din capacitatea stadionului, în condițiile situației epidemiologice actuale. Publicul va avea acces pe stadion începând cu ora 16.00, în limita a maxim 30 % din numărul total de locuri în tribune (cele care nu sunt marcate cu ,, X” pot fi ocupate). Pentru a asista la acest meci de fotbal din tribune, spectatorii sunt obligați prezinte biletele emise de club sau abonamente, un document specific din care să rezulte vaccinarea, testarea ori trecerea prin boală, precum și actul de identitate.
Jandarmii vor fi prezenți în zona imediată a arenei sportive, pe traseele de afluire și defluire a spectatorilor precum și în zonele de filtrare și control de la porțile de acces în stadion.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare, activitățile privind accesul, îndrumarea și supravegherea publicului in stadion, precum și paza vestiarelor se realizează de către agenții societății de pază și protecție contractată de organizator. Pentru prevenirea introducerii în stadion a obiectelor interzise, reprezentanții firmei de securitate vor efectua un control corporal preventiv asupra spectatorilor, înaintea permiterii accesului în stadion”, mai precizează sursa citată.

Forțele de ordine recomandă spectatorilor să se manifeste în mod civilizat, să respecte măsurile stabilite de organizator și să evite implicarea în incidente prin delimitarea de orice formă de violență verbală sau fizică, care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com