FOTO! Șantiere deschise în mai multe zone din municipiul Botoșani. Pe una din străzi se vor amenaja noi locuri de parcare

Mai multe șantiere din municipiul Botoșani au fost inspectate de primarul Cosmin Andrei împreună cu viceprimarul Bogdan Buhăianu și administratorul public Mircea Magdalena. Aceștia au discutat cu muncitorii, asigurându-se că lucrările se desfășoară conform proiectelor și că nu fac rabat de la calitate, informează printr-un comunicat Primăria Botoșani. Edilul a purtat discuții, inclusiv cu cetățenii aflați pe străzile în plin șantier, ascultând atât dorințele cât și sfaturile celor direct afectați.

Unul din șantiere deschise este pe strada I. L. Caragiale. După ce s-a intervenit la sistemul de canalizare pluvială (100%), constructorii au amenajat trotuarele și căile de acces spre proprietăți, cu pavele pietonale și borduri (1.760 mp). Vor mai fi realizate lucrări de asfaltare pe toată lungimea celor 582 de metri liniari, racorduri cu străzile învecinate, semnalizare rutieră, marcaje și locuri de parcare”, se mai arată în informarea Primăriei Botoșani.

Alte șantiere inspectate au fost Aleksandr Pușkin , unde constructorii amenajează atât căile de acces cât și trotuarele, precum și strada Barbu Lăzăreanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *