De la 1 octombrie, anul universitar se va deschide și la Botoșani: 35 de persoane înscrise la cursuri de licență și master

De la 1 octombrie, anul universitar se va deschide și la Botoșani, în cadrul Extensiunii celei mai prestigioase universități din țară, „A. I. Cuza” Iași, înființată în urmă cu 160 de ani, anunță primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

Acesta susține că 35 de botoșăneni vor putea urma, începând din acest an, cursuri de licență și master, în incita Colegiului Național „A. T. Laurian”.

Tinerii care nu au posibilități să ajungă în centrele universitare sau cei care doresc să-și aprofundeze studiile vor putea beneficia de cel mai înalt nivel academic chiar aici, la Botoșani. Ne mândrim cu blazonul UAIC, prezent, acum, și la noi în oraș. Acest deziderat nu ar fi fost dus la îndeplinire fără deschiderea și implicarea domnului prof. univ. dr., Tudorel Toader, și fără sprijinul, atât a președintelui Consiliului Județean Botoșani, doamna Doina Federovici cât și a domnului deputat Marius Budăi, fost ministru al Muncii”, a scris primarul Cosmin Andrei pe pagina sa de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *