O tânără din Botoșani și-a vândut un tricou cu 1.000 de euro. Ce va face cu banii

O tânără din județul Botoșani și-a vândut un tricou cu nu mai puțin de 1.000 de euro. Este vorba despre nimeni alta decât campioana olimpică, Simona Radiș, din Avrămeni care și-a scos la licitație tricoul cu care a câștigat medalia de aur. Licitația organizată pe pagina de Facebook – Federația Română de Canotaj – s-a încheiat, iar tricoul botoșănencei a fost obținut de de Daniel Pacurar, care a oferit suma de 1.000 de euro.

Banii vor fi donați către bursele copiilor cu deficiențe neurologice sprijiniți de Asociația Kinetobebe.

Simona Radiș nu uită niciodată de unde a plecat. Botoșaniul rămâne locul său de suflet

Campioana olimpică Simona Radiș a povestit, în cadrul unui interviu, cum a fost copilăria sa la Avrămeni, în județul Botoșani. Tânăra, care a devenit cetățean de onoare în Avrămeni, dar și în municipiul Botoșani, și-a amintit de jocurile copilăriei, de mâncarea tradițională a mamei sale, dar și de cursurile la școala din sat.

Spune că după ce a câștigat medalia de aur la Tokyo a vrut să vină acasă să fie alături de familia sa. Este mândră de locul său natal și dedică performanța sa tuturor consătenilor, dar și tuturor românilor.

„Eu acolo nu m-am urcat pe podium sub numele de Simona Radiș, eu acolo am reprezentat România, alături de Ancuța, și această medalie este a tuturor”, a povestit Simona.

VIDEO Emoționant! Cum a arătat copilăria campioanei Simona Radiș, la Botoșani. „E important să rămâi OM”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *