Botoșăneanca Simona Radiș scoate la licitație tricoul cu care a cucerit aurul la Jocurile Olimpice. Unde vor ajunge banii

Botoșăneanca Simona Radiș scoate la licitație tricoul semnat cu care a cucerit aurul la Jocurile Olimpice. Astfel, ea vine în sprijinul copiilor cu deficiențe neurologice.

Simona Radiș este ambasador al evenimentului Cooking Charity organizat de Asociația Kinetobebe. Acesta va avea loc pe data de 26 septembrie la Horeca School din București. Invitații vor găti împreună și se vor bucura de surprize, dar vor și face donații pentru bursele copiilor sprijiniți de Asociația Kinetobebe.

Simona Radiș își va scoate la licitație, pe Instagram și Facebook, tricoul semnat cu care a concurat anul acesta la Jocurile Olimpice. Doritorii vor putea licita în comentarii la postările de pe pagina de Facebook Federația Română de Canotaj, iar persoana care va oferi suma cea mai mare, va câștiga acest tricou. Câștigătorul va putea primi tricoul direct de la Simona Radiș în cadrul evenimentului de pe 26 septembrie sau prin curier dacă este din alt oraș și nu poate ajunge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *