Cântărețul din Botoșani care și-a înmormântat tatăl, apoi a mers să cânte la nuntă

Foto: Star Popular

Un cântăreț din Botoșani și-a înmormântat tatăl, apoi a mers să cânte la nuntă. Este vorba despre Ionel Pădurariu, care imediat după înmormântarea părintelui său a fost nevoit sa mearga sa cante la o nunta, unde era antamat.

Tatal cantaretului Ionel Padurariu s-a stins din viata la 78 ani. Barbatul s-a simtit slabit si in doar trei zile s-a stins din viata. Asta in ciuda insistentelor lui Ionel de a-l duce la spital, scrie starpopular.ro.

”Nu avea probleme de sanatate prea grave, era puternic, nu dadea semne ca ar avea vreo problema. In ultimele 3 zile s-a simtit mai rau, am incercat sa-l conving sa-l duc la spital dar a refuzat si, din pacate, am primit vestea ca a murit. M-a doborat! Spunea ca se simte doar slabit. Eu traiesc cu regretul ca daca aveam puterea de convingere sa-l duc la spital, poate avea o sansa. Dar, datorita situatiei care e acum prin spitale, foarte multa lume se fereste sa mai mearga. Ma doare foarte tare ca l-am pierdut.”, a declarat Ionel Pădurariu pentru Star Popular.

Ionel Pădurariu si-a pierdut si mama in urma cu sase ani. Cantaretul merge adesea la mormantul ei, acum si la al tatalui, pentru ca astfel ii simte mai aproape.

”Crucea din lemn sculptata de la mormantul mamei, a fost dorinta ei. Cu ultimele puteri ne-a cerut acest lucru. La fel si tatal meu spunea, ca vrea tot o cruce din lemn. Ma duceam la mormantul mamei mele destul de des, acum cand ii vad pe amandoi acolo, e o traire care nu se poate descrie in cuvinte. Merg destul de des, acolo ii simt mai aproape, putem discuta, ma rog la crucea lor. Am scris si o poezie la mormantul mamei mele.”, a mai marturisit Ionel Padurariu pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *