Încă o condamnare pentru botoșăneanul care se dădea drept procuror, preot și jurnalist

Foto: Romaniatv.net

Botoșăneanul Sorin Alin Verincianu, escrocul care s-a dat drept procuror, avocat, preot și jurnalist, a mai primit o condamnare pe numele său. Judeătoria Rădăuți l-a condamnat la cinci ani, șapte luni și 156 de zile de închisoare. Decizia nu este însă definitivă.

În aprilie, anul trecut, indivixul s-a dat drept procuror și avocat și a înșelat un bărbat, spunându-i că  îl va ajuta să câștige un proces. Tot anul trecut, acesta a făcut un adevărat spectacol la o slujbă, după ce a ajuns la biserică cu un BMW cu girofar de poliție și a spus că este procuror și face o percheziție. Apoi, l-a înselat și pe pastorul bisericii, spunându-i că îl va ajuta să câștige un proces pe care acesta îl avea pentru o moștenire.

Prin 2008, se recomanda ziarist la Pro TV şi al publicaţiilor Monitorul, şi a şantajat mai multe persoane publice, susţinţând că deţine imagini compromițătoare. I-a căzut în plasă printre alţii şi un fost parlamentar liberal din Botoşani, Liviu Cîmpanu, care a plătit 275 de lei rambursul DVD-ului trimis de către escroc printr-o firmă de curierat rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *