O partidă de amor în trei s-a terminat prost pentru un botoșănean. A rămas și nesatisfăcut, și cu o amendă

O partidă de amor în trei s-a terminat prost pentru un botoșănean. Bărbatul a rămas nesatisfăcut și s-a ales și cu o amendă. Întors din străinătate cu ceva bani, bărbatul a vrut, luna trecută, să experimenteze senzații tari așa că a vorbit cu două prostituate pentru o partidă de amor în trei. Le-a promis pentru asta o mie de euro, au mers la o pensiune, iar fetele au trecut… la treabă.

La final, când să plătească, botoșăneanul s-a sucit. Dacă una dintre fete a obținut suma promisă, cealalată s-a ales cu bani mai puțini pe motiv că nu a fost suficient de mulțumit de prestația sa. Fata a insistat să își primească banii, iar bărbatul, ca să scape de ea, a sunat la 112 și a povestit exact ce s-a întâmplat.

Amendat pentru că a sunat abuziv la 112

Polițiștii au mers de urgență la pensiunea unde s-a petrecut totul, iar botoșăneanul care a sunat la 112 a fost amendat pentru apelarea abuzivă a serviciului de urgență cu 3.000 lei, iar fata nemulțumită de banii primiți pentru serviciile sexuale a fost amendată cu 1.500 de lei, potrivit polițiștilor, pentru practicarea prostituției.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *