Ce salariu are o casieră care lucrează în magazinele Pepco

În ultimii ani, magazinele Pepco s-au extins în mai multe orașe din țară, iar succesul a fost unul garantat. Asta pentru că, produsele din magazine au prețuri mult mai mici decât cele pe care le găsești în alte magazine. Lanțul de magazine polonez a devenit cunoscut și apreciat de români.

Salariul unei casiere din magazinele Pepco diferă, în fucțiile de atribuțiile angajatului

Un  angajat al magazinelor Pepco din București, angajat cu un program de lucru full-time, cu experiență în domeniu de un an pe funcția de Casier, încasează un salariu net lunar de 2300 de lei.

Casier principal trezor- acesta primește un salariu atractiv de 3290 de lei. La această sumă se pot adăuga alte bonusuri lunare sau anuale.

Casier-  acesta primește un salariu de 1.930 lei, plus bonus lunar de 50 de lei, la care se adaugă tichete de masa în valoare de peste 300 de lei

Majoritatea angajaților primesc tichete de masă

Casier comercial- Un casier are un salariu de 1900 de lei. Acesta mai poate primi tichete de masa în valoare de peste 300 de lei.

Casier (Ploiești)-  Se pare că salariile la Pepco diferă de la un oraș la altul. De exemplu, un casier de la Pepco Ploiești poate primi un salariu mai mic, în 1.700 de lei. La această sumă se adaugă tichete de masa în valoare de 300 de lei.

Asistent departamet- primește un salariu de 2.900 de lei, tichete de masa de 300 de lei și alte bonusuri pe an de 2.500 de lei

Șef magazin- are un salariu net de 3.300 de lei net

Casier (Sibiu)- primește un salariu de 3.200 de lei, la care se adaugă tichete de masa, în valoare de 300 de lei

Director adjunct (Râșnov)- primește un salariu de 2.400 de lei și tichete de masa de 300 de lei.

Sursa:impact.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *